Hyvät asiakkaat! Valitettavasti laivan liikenteeseen tuominen viivästyy entisestään. Pahoittelemme viivästystä syvästi! Lähetämme tiedon uuden kauden alkamisesta sähköpostitiedotteena. Pyydämme seuraamaan myös kotisivuamme. Hyvät sarjalipun haltijat, pyydämme lähettämään kaikki Eckerö Linen varaukset sähköpostitse viimeistään 1 vuorokausi ennen matkaa. Varauksen tekoa varten tarvitsemme seuraavat tiedot: Koko nimi, sarjakortin numero, syntymäaika, yhteyspuhelinnumero, matkustuspäivä sekä kellonaika. Vahvistuksen varauksestanne saatte sähköpostiinne. Varauksia teemme arkisin klo 9-15. Ystävällisin terveisin Linda Line

Sarjalippujen ehdot

Sarjakortin haltijoille suosittelemme aina varaaman matkan ennakkoon. Matkustajat voivat mennä suoraan lähtöporteille varausvahvistuksen kanssa. Kaikki sarjakorttivarauksien muutokset ja peruutukset pitää ehdottomasti tehdä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä. Yleiset matkaehdot pätevät sarjakorttivarauksiin poikkeuksia lukuunottamatta:

  • Sarjakortit ovat voimassa kaksi vuotta ostopäivästä. Sarjakortteihin ei voi anoa jatkoaikaa, lisäksi niiden vanhennuttua käyttämättä jääneitä matkoja ei hyvitetä tai osteta takaisin.
  • Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia. Voitte rekisteröidä rajattoman määrän käyttäjiä sarjakortille, mutta vain kaksi matkustajaa voi käyttää sarjakorttia samalla lähdöllä.
  • Matkaa varatessa täytyy asiakkaan kertoa sarjakortin numero sekä kortinhaltijan nimi.
  • Kaikki sarjakorttivaraukset joita ei ole peruttu viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä veloitetaan normaalisti sarjakortilta.
  • Sarjakorttiasiakas voi mennä suoraan lähtöporteille varausvahvistuksen kanssa.
  • Maksettua sarjalippua ei lunasteta takaisin.
  • Sarjakortilla ei saa alennuksia laivaostoksista.