Matkan varaaminen

Yksittäismatkustajan liput tai varaukset

Matkalippuja voi ostaa Linda Linen terminaalien kassoilta ja myyntipisteistä sekä Helsingissä että Tallinnassa. Varausta tehdessä tulee ilmoittaa matkan suunta/suunnat, päivämäärä, kellon-aika, matkustajan etu- ja sukunimi, sukupuoli, syntymäaika (ppkkvvvv), kansalaisuus sekä mielel-lään yksi matkapuhelinnumero yhteysnumeroksi.
Satamassa matkustaja on velvoitettu esittämään henkilöllisyystodistuksensa (henkilökortti tai passi). Matkustajia, joilla on maksamaton tai osin maksettu varaus, pyydetään saapumaan terminaaliin viimeistään yksi tunti ennen lähtöä. Laivaan pääsee rekisteröimättä varaustaan etu-käteen kassalla, mutta tällöin varauksen tulee olla kokonaisuudessaan maksettu. Maksamat-tomat tai osin maksetut varaukset voi maksaa vain kassaan, lähtöselvitysportilla maksua ei voi suorittaa. Mikäli varausta ei ole maksettu määräaikaan mennessä (1 tunti ennen lähtöä), varaus peruuntuu automaattisesti, eikä sillä ole muutosoikeutta.

Sarjalippu

Sarjakorttien haltijoita kehotetaan tekemään varaus jo ennen matkalle lähtöä paikan varmistamiseksi laivalla. Valmiin varauksen myötä on myös mahdollista päästä suoraan laivaan esittämällä varausvahvistus. Kaikki sarjakortilla varatut matkat veloitetaan kortilta. Mikäli varattua matkaa ei halua käyttää, tulee varaus muuttaa tai perua ehdottomasti viimeistään 2 tuntia ennen lähtöä..

Ryhmien, hotelli- ja muiden pakettien liput tai varaukset

Linda Linen ryhmäosasto palvelee arkisin. Ryhmävaraukset tulee tehdä kirjallisesti, mielellään mahdollisimman hyvissä ajoin. Ryhmämatkoissa sovelletaan vain 1 alennusta kerrallaan. Ryhmän nimilista tulee lähettää viimeistään 14 vrk ennen lähtöpäivää tai sopimuksen mukaan. Koko ryhmän tulee matkustaa samanaikaisesti.

Ryhmävarauksen osalta peritään ennakkomaksu reittimatkoissa 10 €/hlö, hotelli- ja muissa pakettimatkoissa 30 €/hlö. Mikäli ennakkomaksua ei ole maksettu sovittuun aikaan mennessä, on yhtiöllä oikeus perua asiakkaan varaus ilman ennakkoilmoitusta. Ryhmävaraukset tulee mak-saa kokonaisuudessaan viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Mikäli ryhmämatka varataan alle 14 vrk ennen lähtöä, tulee matka maksaa välittömästi. Ryhmävarausta ei voi muuttaa tai perua enää alle 14 vrk ennen lähtöpäivää. Mikäli varaukseen liittyy kolmas osapuoli (esim. hotelli), jonka peruutusehdot eroavat yhtiön matkaehdoissa ilmoitetuista, noudatetaan kunkin osapuolen määrittelemiä ehtoja. Matkan tulee olla maksettu kokonaisuudessaan sovittuun päivämäärään mennessä. Mikäli maksua ei määräaikaan mennessä ole suoritettu, varaus perutaan, jolloin sovelletaan peruutusehtoja.