Hyvät asiakkaat, uusi kautemme alkaa 30.3.2017! Lipunmyynti on jo käynnissä, parhaimmat hinnat saatte verkosta käsin.  Helsingin ja Tallinnan lipputoimistot avaamme pari viikkoa ennen kauden alkua. Siihen asti puhelukeskuksemme palvelee Teitä ma‒pe klo 09‒16.
Tervetuloa taas Suomen lahden nopeimpien matkaan!

Lemmikkieläimet ja polkupyörät

Linda Linen aluksilla voi kuljettaa lemmikkieläimiä ainoastaan Turistiluokassa ja Linda Comfort luokassa saattajan valvonnassa joko häkissä tai kuonokopalla varustettuna. Lemmikille on lunastettava oma matkalippu. Ilman häkkiä tai kuonokoppaa olevaa lemmikkieläintä ei päästetä laivaan.
Saattaja on velvoitettu matkustamaan lemmikkinsä kanssa Turisti-luokassa tai Linda Comfort luokassa sekä valvomaan, ettei eläin häiritse muita matkustajia, laivan miehistöä tai vaaranna aluksen turvallisuutta.
Saattaja vastaa sekä lemmikkieläimen maahan tuomisen ja maasta viemisen edellyttämistä asiakirjoista.
Linda Line ei korvaa asiakkaalle varauksen hintaa, mikäli matka peruuntuu virheellisten
tai puutteellisten asiakirjojen, puuttuvan häkin tai kuonokopan vuoksi. Lemmikin kuljettamisesta Linda Linen aluksilla ilman matkalippua voi yhtiö määrätä 100 € sakon. Polkupyörän kanssa matkustava luovuttaa kulkuvälineensä laivaan noustessaan miehistön jäsenelle, joka huolehtii sen sille tarkoitettuun tilaan aluksen ulkokannelle.

Lemmikkieläimille ja polkupyörille täytyy lunastaa matkalippu.