Hyvät asiakkaat! Valitettavasti laivan liikenteeseen tuominen viivästyy entisestään. Pahoittelemme viivästystä syvästi! Lähetämme tiedon uuden kauden alkamisesta sähköpostitiedotteena. Pyydämme seuraamaan myös kotisivuamme. Hyvät sarjalipun haltijat, pyydämme lähettämään kaikki Eckerö Linen varaukset sähköpostitse viimeistään 1 vuorokausi ennen matkaa. Varauksen tekoa varten tarvitsemme seuraavat tiedot: Koko nimi, sarjakortin numero, syntymäaika, yhteyspuhelinnumero, matkustuspäivä sekä kellonaika. Vahvistuksen varauksestanne saatte sähköpostiinne. Varauksia teemme arkisin klo 9-15. Ystävällisin terveisin Linda Line

Erityisryhmät

Liikuntarajoitteiset, näkö- tai kuulovammaiset matkustajat

Mikäli avustusta tarvitaan terminaalissa tai laivalla, olisi tästä hyvä ilmoittaa asiakaspalvelijalle ja varauksenteon yhteydessä. Turvallisuuden takaamiseksi on liikuntaesteisen, näkö- tai kuulovammaisen tai muuten apua tarvitsevan asiakkaan suositeltavaa matkustaa yhdessä avustajan kanssa (avustajan puuttumisesta tulee ilmoittaa sataman lipunmyyntitoimistolle etukäteen).
Näkövammaisen opaskoira matkustaa veloituksetta. Linda Linen aluksilla on olemassa inva-WC ja laivaan pääsee myös pyörätuolissa.

Alaikäiset lapset

13–17-vuotiaat lapset voi päästää matkustamaan yksin, kunhan näillä on mukana vanhemman tai virallisen huoltajan kirjallinen suostumus. 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset eivät voi matkustaa Linda Linen aluksilla yksin.
Suostumuslomake »

Raskaana olevat matkustajat

Raskaana olevia matkustajia kehotetaan neuvottelemaan etukäteen lääkärin kanssa, mikäli aikomus on matkustaa Linda Linen aluksella 3 viimeisen raskauskuukauden aikana.